Planning and Organizing
به خوبی میدانید که انسان ها برای دست یابی به اهداف خود، حتی در جزئی ترین مسائل روزانه نیاز به طرح و نقشه ای دارند که با اجرای آن بتوانند به نتایج دلخواه برسند. اهمیت…
به خوبی میدانید که انسان ها برای دست یابی به اهداف خود، حتی در جزئی ترین مسائل روزانه نیاز به طرح و نقشه ای دارند که با اجرای آن بتوانند به نتایج دلخواه برسند. اهمیت آموزش برنامه ریزی زمانی بیشتر احساس میشود که در یک سازمان، شرکت یا استارتاپ، مدیران و کارکنان با حجم انبوهی از فعالیت ها مواجه اند و از طرفی برای رسیدن به هدف اصلی سازمان، باید اقداماتی که در آینده صورت بگیرد را از پیش تعیین کنند.
اقداماتی نظیر: مشخص کردن بودجه، شرح وظایف، ابزارهای مورد نیاز، سیاست های کلی سازمان و ساختار برنامه ها. البته برنامه ریزی صرفا منحصر به محیط کار و افراد شاغل نیست، هر فردی که تصمیم خود را برای کسب موفقیت در ابعاد مختلف زندگی گرفته باشد، به آشنایی با برنامه ریزی و تکنینک های آن نیازمند است.
برنامه ریزی چیست؟
Planning یا برنامه ریزی در دانش مدیریت، به معنای فکر کردن و کنترل کردن آینده نیست، بلکه یک فرآیند مشخص و مستمر است که در عین نگاه به زمان حال و امکانات موجود، با چشم اندازی مشخص از آینده، مراحل دستیابی به اهداف ترسیم و گام به گام اجرا شوند.
برای سهولت در برنامه ریزی، روش های مختلفی از سوی کارشناسان ارائه شده است که یکی از کاربردی ترین آن ها، تقسیم اهداف به بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت است. از روش های دیگر برنامه ریزی میتوانیم به برنامه ریزی استراتژیک، تاکتیکی و اجرایی اشاره کنیم.
چرا یادگیری اصول برنامه ریزی اهمیت فراوانی دارد؟
مزایای ارزشمند کارگاه آموزش برنامه ریزی و سازماندهی امور
دستاوردهای رشدآموز در انتهای کارگاه
در انتهای این دوره آموزشی پر اهمیت، به خوبی میتوانید با شناخت اصول یک برنامه ریزی موفق، چک لیستی از کارهای پیش رو و فعالیت های حرفه ای و تحصیلی خود را تهیه کنید. سپس با شیوه ای صحیح به اولویت بندی کارهای خود میپردازید و همچنین با آموزش اصول جداول برنامه ریزی و نحوه گزارش دهی، قادر هستید که گزارشاتی بی نقص به سازمان خود ارائه دهید و درصد موفقیت تان در زندگی را به صورت صعودی افزایش دهید.