در کشور ما سالیانه هزاران نفر فارق التحصیل به جمع فارق التحصیلان بیکار و جویای کار اضافه میشوند. بسیاری از ان ها هیچگونه اطلاعات و تجربه ای درباره ی شرایط کاری در رشته ی خود…
در کشور ما سالیانه هزاران نفر فارق التحصیل به جمع فارق التحصیلان بیکار و جویای کار اضافه میشوند. بسیاری از ان ها هیچگونه اطلاعات و تجربه ای درباره ی شرایط کاری در رشته ی خود را ندارند و صرفا دوره ی تحصیلی خود را گذرانده اند. اما برخی از دانشجویان در دوران تحصیل خود به کاراموزی نیز می پردازند.
کار آموزی یکی از راههای ارتباطی بین دانشگاه و بازار کار است و چون دانشجویان در ابتدا راه برای یافتن فرصت شغلی مناسب با مشکل مواجه میشوند. یکی از بهترین روش ها برای رفع این مشکلات، کارآموزی در رشته تحصیلی دانشگاهیست تا به صورت عملی و تجربی با رشته خود آشنا شود و به صورت جدی وارد بازار کار شود و همچنین شرکت های مختلف میتوانند از این نیروهای خلاق و با استعداد در جهت رشد و کارآفرینی شرکت استفاده کنند. استفاده ی شرکت ها از کاراموزان سبب کاهش هزینه های استخدامی شرکت میشود و به نوعی به مسائل مالی شرکت نیز کمک میکند.
در اکثر فرصت های استخدامی رشته های مهندسی، اولویت با کسانی است که علاوه بر داشتن دانش تئوری و مدرک دانشگاهی دارای تجربه ی عملی نیز باشند. اگر فرد تحصیل خود را با کاراموزی مفید همراه کند میتواند راه را برای خود هموار کند و نسبتا استخدام اسان تری نسبت به سایر افراد داشته باشد و شانس خود را برای استخدام بالا ببرد. همچنین چون فرد قبلا اشتباهات خود را در دوره ی کاراموزی اصلاح کرده است و با کار خود اشنایی دارد، خیلی زود میتواند در محیط کاری خود پیشرفت و پله های ترقی را طی کند.