كارخانه نوآوري قم با توجه به رايزني هاي در حال انجامي كه استاندار قم به آن اشاره كرده اند به زودي احداث خواهد شد تا استان قم نيز مركزي براي استارتاپ ها و كارآفرينان و ايده هاي نوين آن ها باشد. در واقع يكي از اهداف اصلي اين است كه كارخانه نوآوري قم قطب اصلي شركت ها و ايده هاي استارتاپي حوزه علوم انساني و اسلامي كشور شود.
كارخانه نوآوري قم با توجه به رايزني هاي در حال انجامي كه استاندار قم به آن اشاره كرده اند به زودي احداث خواهد شد تا استان قم نيز مركزي براي استارتاپ ها و كارآفرينان و ايده هاي نوين آن ها باشد.
در واقع يكي از اهداف اصلي اين است كه كارخانه نوآوري قم قطب اصلي شركت ها و ايده هاي استارتاپي حوزه علوم انساني و اسلامي كشور شود.
همچنين پرويز كرمي دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان و مشاور علمی معاون ریاست جمهوری نيز خاطر نشان كرده اند كه معاونت علمي رياست جمهوري آمادگي دارد تا از واحدهاي راكد استان قم به منظور كاربرد اصولي و بهينه براي تبديل شدن به كارخانه نوآوري و فناوري استفاده شود.
يكي از دلايل ايجاد اين كارخانه در استان قم شايد به اين دليل باشد كه در حال حاضر بيش از 300 هزار نيرو در شركت هاي دانش بنيان اشتغال داشته كه خود اين بازار سهم قابل توجهي را نشان مي دهد، به همين دليل جاي خالي كارخانه نوآوري در اين استان احساس مي شود.
از طرفي ديگر استاندار قم جناب آقاي بهرام سرمست در اختتاميه نخستين جشنواره فيلم كوتاه نوآوري و فناوري كه در تالار مركزي اين شهر برگزار شد خاطر نشان كردند كه پارك علم و فناوري استان قم بستر لازم براي فعاليت شركت ها و تيم هاي استارتاپي را فراهم كند.
وی افزود: “فرهنگ عمومی استان در رابطه با مسئله علم باید تغییر کند، نداشتن باور کافی به مسئله علم مهمترین حلقه مفقوده استان در توسعه و تقویت شرکتهای دانشبنیان و فناوری محور است. برای فرهنگسازی در رابطه با مسئله شرکتهای دانشبنیان و توسعه آنها باید زبان هنر به یاری شرکتهای دانشبنیان و فناوری محور بیاید.”
احداث كارخانه نوآوري قم يكي از قدم هاي بزرگ در جهت تكميل و توسعه اكوسيستم استارتاپي و زيست بوم نوآوري خواهد بود. اين حلقه مفقوده در استان قم يكي از بازيگران اصلي اكوسيستم استارتاپي و كارآفريني بوده كه با تاسيس آن باعث توسعه ارتباطات بيشتر بين فعالان اقتصادي و شركت هاي دانش بنيان نيز خواهد شد.