از آنجا که رسالت رشدانا همیشه توسعه ی کارآفرینی و کسب و کار آنلاین بوده و یک اکوسیستم توسعه یافته نیازمند رشد تک تک اجزای همان اکوسیستم میشود و همچنین آشنایی بیشتر شما با کارگاه…
از آنجا که رسالت رشدانا همیشه توسعه ی کارآفرینی و کسب و کار آنلاین بوده و یک اکوسیستم توسعه یافته نیازمند رشد تک تک اجزای همان اکوسیستم میشود و همچنین آشنایی بیشتر شما با کارگاه آموزش تجربه کاربری (UX) رشدانا همراه ما باشید تا توضیحات لازم را به شما ارائه کنیم.
صرف نظر از این که کسب و کار شما با حوزه آی تی مرتبط است یا خیر بی شک برای معرفی خدمات یا محصولات خود به یک سایت نیازمندید. حتما می دانید که اگر محتوای و یا ظاهر سایت به حد کفایت جذاب و گیرا نباشد به سرعت تعداد زیادی از مشتریان بالقوه و بالفعل خود را از دست میدهید و این اتفاق بی توجه به کیفیت خدمات شما روی میدهد دقیقا به مانند مرگ تدریجی یک رویا! باید بدانید شما کمتر از 1 دقیقه فرصت دارید که کاربرانی که وارد سایت شما می شوند را جذب کنید و آنها تصمیم بگیرند که در وبسایت شما بمانند یا آن را ترک کنند. و این همان اصولی است که در ux یا تجربه ی کاربری به آن پرداخته می شود.
حال که به اهمیت بهبود تجربه ی کاربر از سایت خود پی بردید به توضیح این فرایند می پردازیم. UX یا تجربه ی کاربری به معنای آنچه که کاربر در برخورد با محصول شما تجربه می کند است که غالبا در برخورد با محصولات فناوری مانند تلفن های هوشمند، کامپیوتر، نرم افزار و وب سایت ها استفاده می شود. برگترین هدف طراحی تجربه ی کاربری افزایش سطح رضایت و بهبود عملکرد و سهولت دسترسی به خدمات و محصولات یک مجموعه است. مباحثی که در این حوزه مطرح می شود شامل موارد زیر است:
طراحی تعاملی به مجموعه تعاملات بین کاربر و محصول می گویند. مانند پرداخت های الکترونیکی از آنجا که این تعاملات بیشتر مالی هستند از اهمیت زیادی برخوردارند.
از اهمیت طراحی بصری قطعا هر چه بگوییم حق مطلب ادا نشده است! در این طراحی به زیبایی شناسی سایت می پردازیم و غالبا طراحان گرافیک به کمک ما می آیند. تصویر سازی، عکاسی، تایپوگرافی، طرح بندی انتخاب رنگها توازن، تعادل رنگ ها و شکل ها از عناصر بی نهایت مهم در بهبود طراحی بصری است.
تصور کنید به یک سفر فضایی می روید. قاعدتا برای تمام این مسیر به یک تلسکوپ و نقشه ی راه نیازمندید. تحقیقات کاربری دقیقا همان تلسکوپ برای درک نیازها و خواسته های مشتریان است که اگر انجام نشود تمامی مراحل بر اساس حدس و گمان پیش می رود. به این صورت که در این گام مهم دقیقا نیاز مشتریان راتشخیص و تمامی تصمیمات بر این اساس اخذ می شود.
همیشه باید توجه داشت طراحی UX دقیقا مانند یک شمشیر 2 لبه عمل می کند. از طرفی باید رضایت مدیر پروژه را جلب کند از طرف دیگر توازن بصری و زیبایی و قابلیت درک شدن توسط کاربران را در نظر گرفت.(کلا همیشه زمانی که کارفرما دارید شرایط مانند شمشیر دو لبه تیز است!!) در این راستا چند اصل را جهت بهبود تجربه ی کاربری مطرح می کنیم.
و در پایان این مطلب لازم است بدانیم که در هر حوزه ای که فعالیت دارید باید بدانید ux می تواند در رشد شما کمک کند چرا که به هر حال برای توسعه ی کسب و کار خود به مشتریان راضی نیازمندید و همین کاربران راضی و خشنود عامل موفقیت و رشد یک مجموعه می شوند
در مطالب بعدی ابزارهای تحقیقات، ارزیابی رقبا و طراحی تعاملی را بررسی خواهیم کرد.. با ما تا وایر آل شدن اسم و برند خود همراه باشید.