Google Analytics
گوگل آنالیتیکس ابزاری بسیار کاربردی و پیشرفته است و یادگیری آن برای مدیران یا مشاوران تمامی کسب و کار هایی که بر پایه وبسایت فعالیت می کنند الزامی است.
موفقیت در هر یک از کسب و کارهای آنلاین مستلزم استفاده از ابزارهای قدرتمند این حوزه است. اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده یا مدت ها است مشغول به فعالیت در حوزه دیجیتال هستید، آموزش گوگل آنالیتیکس بهترین فرصت ممکن برای بهبود و افزایش رتبه سایت تان است. این ابزار پاسخگوی معتبری برای شناخت کاربران و رقبا میباشد، علاوه بر آن با گسترش افق دید شما در تعیین هدف اصلی کسب و کار (goal)، درآمد زایی و اعتبار بخشی بالایی برای شما، سایت و کسب و کارتان فراهم میکند.
گوگل آنالیتیکس یا Google Analytics در سال 2005 توسط موتور جستجوگر گوگل رونمایی شد. این ابزار فوق العاده، علیرغم رایگان بودن کمک بزرگی به شما در تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت تان میکند. هر کسب و کار دیجیتال با رقبای بسیاری روبرو میشود و گوگل آنالیتیکس با ارائه گزارش از وب سایت ها، به شما امکان تحلیل داده ها و استفاده ارزنده از این داده ها را در مسیر بهبود سایت و کسب و کارتان میدهد.
این ابزار به بهبود دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال از طریق شناسایی کاربران سایت هنگام بازدید از وب سایت شما و ارزیابی مشخصاتی همچون سن، جنس، علاقمندی ها، میزان ماندگاری آن ها در سایت به شما کمک میکند.
یکی از عمده ترین دلایل راه اندازی وب سایت ها توسط اشخاص، به دست آوردن ترافیک و کاربران بیشتر نسبت به سایر رقبا است. گوگل آنالیتیکس از طریق نمایش اطلاعات مهم و تحلیل سایت ها، به شما کمک میکند تا عملکرد سایت خود را بهبود دهید. همچنین در صورت نیاز، تغییرات اساسی در بخش هایی از آن اعمال کنید و در نهایت به هدف اصلی کسب و کارتان نزدیک شوید:
در انتهای دوره آموزش گوگل آنالیتیکس رشدانا، اگر هدف شما این است که یک وب مستر باشید یا به تنهایی میخواهید اقدام به بهبود رتبه سایت خود کنید تفاوتی نمیکند؛ شما قادر هستید علاوه بر کار حرفه ای با گوگل آنالیتیکس از ابزارهای جانبی مانند گوگل ادورز یا سرچ کنسول و امثال آن هم، به راحتی استفاده کنید.
این کارگاه با حضور اساتید موفق در حوزه مشاغل دیجیتال و همراهی منتورهای رشدانا، بهره وری بیشتری به یادگیری شما در مباحث زیر میبخشد:
حتما دیده اید که صاحبان کسب و کار های آنلاین روند پیشرفت وب سایت خود را با گوگل آنالیتیکس بررسی می کنند. اگر شما هم به دنبال راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود از طریق وب سایت هستید، خوب است با شرکت در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس رشدانا چگونگی کارکرد آن را فرا گیرید. در ادامه با رشدانا همراه باشید تا ضرورت یادگیری و آمار وب سایت های استفاده کننده از آنالیتیکس را بررسی کنیم.
گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از بهترین و برترین ابزار های آنالیز وب سایت میباشد که میتواند شما را در مسیر رشد و توسعه کسب و کار تان به خوبی همراهی کند.
کارگاه آموزش گوگل آنالیتیکس رشدانا این امکان را به شما میدهد که بتوانید ضمن آشنایی با قابلیت های این آنالیزگر حرفه ای، آمار سایت خود را از جنبه های مختلفی بررسی کرده و تجربه ی کاربری وب سایت خود را بهبود ببخشید.
در ادامه با رشدانا همراه باشید تا قابلیت های جذاب این آنالیزگر قدرتمند را باهم بررسی کنیم.
تعریف های زیادی برای گوگل آنالیتیکس وجود دارد. اگر بخواهیم به زبان ساده ای مفهوم آن را بیان کنیم می توان گفت: گوگل آنالیتیکس یک سرویس رایگان است که برای تجزیه و تحلیل کردن ترافیک وب سایت استفاده می شود و می تواند با کمک امکانات و گزارشی که از وب سایت ها دریافت می کند در بهینه کردن کمپین های تبلیغاتی ، بهبود دادن تجربه کاربری ، افزایش دادن مقدار ترافیک وب سایت و … برای صاحبان کسب و کار ها مفید واقع شود.
از آن جایی که دیجیتال مارکتینگ یکی از حوزه های گسترده در کسب و کار های اینترنتی می باشد خوب است با یک بررسی ساده اهمیت گوگل آنالیتیکس در این زمینه را بسنجیم.
فرض کنید شما یک سایت فروشگاهی دارید. با استفاده از امکانات گوگل آنالیتیکس میتوانید بررسی کنید چند درصد از افرادی که از سایت شما بازدید کرده اند ، محصولی را به سبد خرید خود افزوده اند.
یا مثلا مخاطبانی که از طریق گوگل وارد وب سایت شما شده اند خرید بیشتری داشته اند یا کاربرانی که مستقیما آدرس سایت شما را وارد کرده اند. البته این موارد تنها بخشی از امکانات گسترده ی گوگل آنالیتیکس میباشد که در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس رشدانا خواهید آموخت.
تعیین و تعریف Goal
مطمئنا شما هم مانند اکثر صاحبان کسب و کار ها، اهداف خاصی را دنبال میکنید و در نتیجه از کاربرانتان انتظار عملکرد خاصی را دارید.
یعنی شما در بین اهداف گوناگون، یک هدف اصلی (Goal) را دنبال میکنید و با بهبود سایت و روند کاری خود، سعی بر رسیدن به آن هدف اصلی یا Goal دارید.
ممکن است هدف اصلی شما تنها خرید محصول از جانب کاربر باشد یا پر کردن یک فرم توسط کاربر یا حتی عضویت کاربر در خبرنامه سایت تان.
در هر صورت، گوگل آنالیتیکس این امکان را به شما میدهد تا با تعیین و تعریف Goal، بررسی کنید تا چه حد کاربران بر طبق انتظارات شما عمل کرده اند.
میتوانید بررسی کنید چه عواملی باعث موفقیت شما در رسیدن به هدف اصلی تان شده. البته که میتوانید بررسی کنید موانع موجود برای رسیدن شما به هدف اصلی تان چه مواردی هستند.
اگر تمایل دارید که کسب و کار اینترنتی خود را به بهترین شکل جلو ببرید و با استفاده از آمار و داده های دقیق اوضاع را تحت کنترل خود نگه دارید، رشدانا آموزش گوگل آنالیتیکس را به شما پیشنهاد میکند 🙂
در ادامه لیستی از امکانات پایه و کلی که گوگل آنالیتیکس در اختیارمان می گذارد تهیه کرده ایم. در این لیست سوالاتی را مشاهده می کنید که پاسخ آنها با استفاده از گوگل آنالیتیکس به راحتی در اختیار شما قرار می گیرد.
لازم است بدانید این تنها قسمتی از امکانات آن است و برای اطلاع داشتن از تمامی کاربرد هایش خوب است که در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس رشدانا شرکت کنید. سوالات مناسب برای کسب و کارتان را پیدا کنید و پاسخ آن ها را در گوگل آنالیتیکس بیابید.
آموزش گوگل آنالیتیکس، آموزش تحلیل و بررسی آمار ها و داده ها
با رشد و توسعه فناوری و ظهور اینترنت، دنیای کسب و کار ها به شکل خاصی متحول شد. بسیاری از افراد تحت تاثیر فضای نامحدود اینترنت قرار گرفتند و سعی کردند از این فرصت نهایت استفاده را در جهت رونق کسب و کار هایشان ببرند.
درست است که جدال همیشگی بین کسب و کار های اینترنتی و سنتی همچنان پا برجاست اما، خیلی از افراد نیز به کسب و کار های آنلاین گرایش پیدا کرده اند.
یکی از چالش های کسب و کار های اینترنتی این است که معمولا مدتی بعد از شروع کار، با شکست مواجه میشوند.
شکست خوردن یا failed شدن یک کسب و کار اینترنتی، به هیچ عنوان اتفاقی و تصادفی نیست بلکه حاصل بی تدبیری و عدم آشنایی صاحب کسب و کار با اصول کار و سازماندهی آن است!
به طور مثال، اینکه شما از میزان ترافیک و فروش سایت خود آگاهی نداشته باشید یا جامعه هدف و مخاطبان سایت خود را بررسی نکرده باشید یا اینکه ندانید آمار خروج کاربران از سایت شما در حالت دسکتاپ بیشتر است یا موبایل و کلی موارد دیگر، باعث میشود که در کسب و کار اینترنتی خود با چالش های زیادی روبه رو شوید و حتی در اکثر مواقع نتوانید مشکل را شناسایی کنید!
گوگل آنالیتیکس با امکاناتی که در اختیار کاربران می گذارد توانسته است رتبه اول را از سوی آن ها به جهت رضایتمندی شان کسب کند. طبق اطلاعات و آماری که وب سایت Built with جمع آوری کرده است تقریبا چهل میلیون وب سایت برای بررسی کردن ترافیکشان از گوگل آنالیتیکس استفاده می کنند.
البته این آمار همچنان رو به افزایش می باشد. حدود 260 هزار سایت فعال ایرانی با استفاده از گوگل آنالیتیکس وب سایت خود را آنالیز می کنند. طبق این آمار ایران در رتبه سیزدهم لیست کشور های استفاده کننده از آن جای دارد.
اگر واژه دیجیتال مارکتینگ را در گوگل جست و جو کنید و آگهی های استخدام را مشاهده کنید کاملا متوجه اهمیت ویژه ی گوگل آنالیتیکس برای آن می شوید. شرکت های بزرگ زیادی از جمله سیب اپ، علی بابا، شیپور و … در آگهی های استخدامی خود از بحث آنالیز داده های دیجیتال به کمک گوگل آنالیتیکس استفاده کرده اند.
شما نیز می توانید در تبادل نظرها شرکت کنید، دیدگاهی بنویسید یا به دیدگاه دیگران پاسخ دهید.
برای نوشتن دیدگاه اینجا را کلیک کنید
از مطلبی که نوشته بودین خوشم اومد امیدوارم این اینترنت رو از ما نگیرن. من خودم به شخصه همه کارام رو اینترنتی انجام میدم. اینجا هر چیزی که میخوایم پیدا میشه و کسایی مثل شما با ارائه مطلبای بدردبخور دارن بهمون کمک میکنن که کارمون سریع تر راه بیفته. دم همگی شما صاحبای سایت های مختلف گرم که اینطوری کارمون رو راحت کردین.
اگر میخواید آنالیز و آمار دقیق در مورد سایت تون و در واقع کسب و کارتون که در بستر وبسایت راه اندازی کردین رو داشته باشین، حتما و الزاما باید گوگل آنالیتیکس رو بدونید چیه و چطور با پارامترهاش کار کنین. خب اینم یه دوره کاملا کاربردی و عملی هست که میتونید آنالیتیکس رو یاد بگیرید، مزیتش نسبت به سرچ و پیدا کردن کتاب و مقالات اینترنتی این هست که اولا فیچرها با مثال و سایت های خودتون توضیح داده میشه، دوما آگه سوال و اشکالی پیش اومد استاد رو آنلاین و عضو گروههایی ک تشکیل میشه دارین و کمک خیلی خوبی هست.سوما سرفصل ها فوق العاده هست و کاملا استاندارد و البته هر کدوم شون کلی بحث و توضیح داره.
یه پیشنهاد دارم به کسانی که میخوان ثبت نام کنند:حتما ثبت نام کنید.
و یه پیشنهاد دیگه به رشدانا: دوجلسه تعیینی این دوره رو با فاصله حداقل یه هفته بزارین عالی عالی میشه.